Harmony (12.5kg) Nordic
Harmony (12.5kg) Nordic
Harmony (12.5kg) NordicHarmony (12.5kg) Nordic
N20060

Harmony (12.5kg) Nordic

EUR 97.95
ALV 14%
 • Oma Räätäli / Koko-opas
 • Valitse haluamasi vaihtoehto:
Mustakuminaa ja oluthiivaa suhteessa 1:1. Tehokas tervettä immuunijärjestelmää vahvistava ravintolisä, korkea pitoisuus luonnollisia B-vitamiineja ja sinkkiä, jotka tukevat ihon ja kavioiden hyvinvointia.
 • Koko: 12.5kg
Lue lisää
Toimitustila
Tilaustuote, toimitusaika vaihtelee
Vaihto ja palautus
Tarjoamme 30 vrk vaihto- ja palautusoikeuden
Nopea toimitus Suomesta
Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
Lisätietoja tuotteelle
Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
TuotetietopyyntöTäytä vaaditut kentät ja myyjämme ottaa yhteyttä!
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Käyttötarkoitus:
  Karvapeite, Iho, jouhet ja kaviot
  Tuotteen muoto:
  Pelletti
  Tuoteryhmä:
  Rehut
  Tuotenumero:
  N20060
 • Tuotekuvaus

  Luonnollinen tehoste terveelle immuunijärjestelmälle, täynnä B-vitamiineja, jotka vahvistavat kaviota, ihoa ja jouhia. Nordic Harmony tarjoaa parhaat olosuhteet hyvin toimivalle ruoansulatuskanavalle ja täydellisen täydennyksen immuunijärjestelmälle. Karvanvaihdon aikaan saavuttaa täydellisen kiiltävä karvapeite.


  Terve suolistofloora ja optimoitu ruoansulatus
  Nordic Harmony on hellävaraisesti pelletoity ravintolisä, joka sisältää panimohiivaa ja mustakumiinaa suhteessa 1:1 ja jolla on hyvä vaikutus ruoansulatusjärjestelmään sekä insuliinia ja verensokeria stabiloivaa vaikutusta. Panimohiivan sisältö auttaa vahvistamaan hevosen paksusuolessa olevia mikro-organismeja ja siten vahvistamaan tervettä ruoansulatusta. Hevosten on helpompi hajottaa ja imeä tarvittavia ravintoaineita, kuten vitamiineja ja kivennäisaineita, samalla kun kuidun hyödyntäminen paranee.


  Luonnollinen B-vitamiini, jolla imeytyy hyvin, hyödyttää ihoa, jouhia ja kavioita.
  Nordic Harmony on tehokas lisänä karvanvaihdon aikaan, sillä se sisältää luonnollisesti runsaasti B-vitamiineja ja auttaa hevosta karvanvaihdon läpi. B-vitamiinit varmistavat ihon normalisoituneen rasvatasapainon ja ehkäisevät erityisesti irtoamisen yhteydessä syntyvää hilsettä ja rasvaista turkkia ja kutinaa. Tuotteesta saadut monet kokemukset osoittavat selvästi, kuinka harja ja häntä kasvavat voimakkaammiksi ja kasvu lisääntyy, aivan kuten kokemus osoittaa, että erityisesti hevoset, joilla on muita ihoärsytystä välikauden aikana, hyötyvät Nordic Harmonyn tuesta ja on selvää, että Nordic Harmony -rehua saaneet hevoset ilmestyvät nopeasti terveellä ja kiiltävällä turkilla.

  Koostumus:
  Mustakumina (Nigella Sativa) ja panimohiiva (saccharomyces cerevisia). Ainesosat ovat siis 100 % puhtaista raaka-aineista, eikä tuotteen tehokkuus johdu lisäaineista.

  Mustakumina ja oluthiiva sisältävät Nigelliini, beeta-sitosteroli, tymoguinoni, muurahaishappo, palmitiinihappo, steariinihappo, palmitoleiinihappo, öljyhappo, linolihappo, arakidonihappo, proteiinit, B1-, B2-, B3-vitamiinit, kalsium, foolihappo, rauta, kupari, sinkki ja fosfori.


  Sovelletaan:
  Luonnollisena tehosteena karvan vaihtuessa sekä ihon ja turkin epätasapainoon
  Jaksottaisena tai päivittäisenä lisänä immuunijärjestelmään
  Varmistaa kavioiden optimaalisen kasvun
  Ruoki suoliston hyviä bakteereja ja vahvista näin ruuansulatuksen toimintaa
  Antaa kauniin, terveen ja kiiltävän turkin
  Tekee hyvää hevosille, joilla on hengitysteiden ärsytystä

  Nordic Horse -ruokintaohjeet:
  20-60 grammaa / 100 kg hevonen päivässä

  Ei saa käyttää tiineille tammoille ensimmäisen 3 kuukauden aikana.


  Analyyttiset aine-osat:
  Raaka proteiini 37,2%, raakakuitua 14,6%, raakarasvaa 10,5%, raakatuhkaa/hehekutusjäännös 5,8%, Kuiva-aine 91,5%, Sokeri 3,7%, tärkkelystä 3,3%, lysiiniä 1,6%, treoniini 1,2%, Fosfori 1,0%, metioniinia 0,6%, kalsiumia 0,5%, Magnesium 0,3%, Natrium 0,06%.


  Hivenaineet per kg.
  Rauta 624 mg / kg. Sinkki 97,6 mg / kg. Mangaani 44,3 mg / kg. Kupari 17,7 mg / kg. Seleeni 0,17 mg/kg. Jodi 0,16 mg / kg.

  Koska tämä on 100 % puhdas luonnontuote, analyyttiset ainesosat voivat vaihdella ajoittain.


  Varastointi ja säilyvyys:

  Koska Nordic Horse -tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja ilman lisäaineita, oikea säilytys on tärkeää kestävyyden kannalta. Nordic Harmony tulee säilyttää kuivassa, viileässä eikä suorassa auringonpaisteessa - mieluiten suljetussa astiassa.

  Vältä mieluiten sitä, että rehu on pitkään tallissa ennen käyttöä.

  Nopea toimitus Suomesta
  Tuotetta on tarkistettu olevan Tuurin varastossa tänään kello
  Palautus
  Tuotetta valittaessa kannattaa tutustua tarkoin tuotetietoihin, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitus & Palautus