Yritys


Yhteydenotoissa suosittelemme ensisijaisesti käytettävän sivun oikeassa
alareunassa olevaa yhteydenottojärjestelmää. Vastaamme sen kautta jätettyihin
tiedusteluihin pääsääntöisesti vuorokauden sisällä ellemme ole onlinessa, mutta
kiirellisimmissä tapauksissa voit aina myös ottaa puhelimitse yhteyttä!YHTEISTYÖTÄ TALLITUKUN KANSSA?


Teemme mielellämme yhteistyötä säännöllisesti päivittyvien hevos- ja raatsastusblogien ja tiimiratsukoiden kanssa. Toivomme, että blogisi on ollut käynnissä vähintään vuoden. Blogiyhteistyön lisäksi voimme tehdä yhteistyötä myös muilla tavoilla. Ota yhteyttä ja kerro ideasi!

Markkinointi ja yhteistyöt: asiakaspalvelu (ät) tallitukku.fi

Tekniset yhteydenotot: support (ät) jerone.com


YRITYS


Natural Chia Oy on vuonna 2015 perustettu perheyritys, joka aloitti toimintansa chian myynnillä ja maneesin vuokrauksella, ja on vuosien varrella alkanut laajentua hevoseen liittyvien tuotteiden verkkokauppaan, tukkukauppaan ja perustanut myymälän Liikekeskus Tuurin Porttiin..

Toiminta-ajatuksemme on tarjota kasvava ja mahdollisimman laadukas valikoima hevosten hyvinvointiin ja arkeen liittyviä tuotteita. Omistajia unohtamatta. 

Nopeat toimitukset, ripeä asiakaspalvelu ja toimiva palautusprosessi ovat meille erittäin tärkeitä myös tiskin tällä puolella.

Tallitukku.fi on kuitenkin vielä kasvuvaiheessa ja toimintaa kehitetään jatkuvasti. Hyvään alkuun on päästy ja tästä matka vielä jatkuu. Kiitos Tallitukun mahtavien asiakkaiden!