Yeast Criollo oluthiiva (600g)
Criollo Yeast on rehuaine hevosille vatsan ja kehon toiminnan ylläpitämiseen ja hyvinvointiin. Panimohiiva (Saccharomyces cerevisiae) helpottaa ruoansulatusta, rajoittaa haitallisia muutoksia hevosen ruoansulatuksessa, auttaa suolisto-ongelmiin ja lisää ruokahalua. Lisäämällä ruokintaan hiivaa voidaan vähentää suoliston pH:n laskua ja maitohappopitoisuuden vaihtelua. Saccharomyces cerevisiae -hiivan on todettu stimuloivan ja tasapainottavan suoliston loppuosan (umpisuoli ja paksusuoli) mikrobien lisääntymistä ja edistävän kuitujen hajotusta. Lisäksi mikrobisto suojaa elimistöä, vapauttaa kuollessaan hevosen käyttöön mikrobivalkuaista ja valmistaa B- ryhmän vitamiineja ja C- ja K-vitamiinia ja lisää vastustuskykyä. Oluthiivassa on runsaasti luonnollisia B-vitamiineja, valkuaista, aminohappoja, entsyymejä ja kivennäisiä. Oluthiiva voi sisältää jopa 16 erilaista aminohappoa ja 15 mineraaliainetta. Hiiva parantaa myös valkuaisen sulavuutta ja lisää ravinteiden imeytymistä (esim. kalsium ja fosfori). Lisää imettävien tammojen maidontuotantoa. Criollo Yeast on 100 %:sti panimohiivaa (Saccharomyces cerevisiae). Ravintoaineet: proteiini 46,0 %, tärkkelys 6,2 %, kosteus 6,0 %, raakarasva 2,7 %, sokeria 1,2 %, raakakuitu 1,0 %, lysiini 8,3 %, metioniini 1,8 %, 1 kg oluthiivaa sisältää: B1 -vitamiinia 2000 mg, B2 -vitamiinia 400 mg, B6 -vitamiinia 25 mg. Criollo Yeastin käyttöohje: sekoitetaan rehuun, hevonen (500 kg) annostus 3 - 5 mittalusikallista/ pv (mitta 15 ml). Sallittu kantaville. Ei doping-varoaikaa. Ei sisällä mitään täyteaineita!
Criollo on pienen Etelä-Karjalaisen perheyrityksen valmistama tuotesarja. Criollon lisäravinteissa käytetään laadukkaita raaka-aineita ja Criollo-tuotteet valmistetaan ilman turhia täyteaineita, jolloin lisäravinteiden pitoisuusprosentit Criollo-tuotteissa ovat korkeita. Criollon raaka-aineet tulevat Suomen ja Euroopan suurilta ja hyvämaineisilta toimittajilta.
Ole ensimmäinen arvostelun kirjoittaja!
Arvostelemalla osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan.