Järjestä
107 tuotetta
Suodata (0)
Amequ by Dangro
Kuivattu jauhomato (1kg)
SKU: 601424
Kuivatut jauhomadot ovat ihana lisäravinto, ne ovat täynnä proteiinia ja rasvaa ja auttavat lintuja vastaamaan tarpeisiinsa.
EUR 27.95
ALV. 14%
Amequ by Dangro
Rehukauha
SKU: DK1222
Käytännöllinen ja kestävä elintarvikelaatuinen rehukauha kovaa muovia. - Hyvä myös sinimailastuotteille ja hakkeille, joita muuten voi olla vaikea annostella tavallisten kauhojen k...
EUR 4.95
ALV. 24%
Amequ by Dangro
Ruokintasuunnitelma
SKU: rehulaskut
  • ravintosuunnitelma
  • rehuneuvonta
  • ruokintalaskelma
Rehuneuvontaa ja ruokintalaskelmia PC horse ohjelmalla. Sekä kustannusarviot rehujen hinnalle per hevonen.
EUR 3.00
ALV. 14%
Amequ by Dangro
TimO3 (10kg) timotei heinähake
SKU: 601090
  • verkkomessut
Erittäin vähäsokerinen heinähake.Heinähake on korkealaatuista, haketettua timoteiheinää, johon on lisätty pellavaöljyä.
EUR 23.95
ALV. 14%
Amequ by Dangro on tanskalainen, perheomisteinen yritys, joka on sitoutunut kehittämään laadukkaita hevosrehuja ja lisäravinteita. Heidän lähestymistapansa perustuu tiiviiseen yhteistyöhön asiakkaiden, asiantuntijoiden ja tutkimusyhteisöjen kanssa. Dangro Nordic pyrkii olemaan edelläkävijä hevosrehujen kehityksessä ja tuottaa vain GMO-vapaita tuotteita. He käyttävät korkealaatuisia raaka-aineita, ja tuotteiden laatu on varmistettu tiukoilla sertifioinneilla, kuten GMP+. Hyväntuoksuiset ja herkulliset Amequ by Dangro -rehut on valmistettu pienissä tuotantoerissä ensiluokkaisista, tuoreista raaka-aineista. GMO-vapaat Amequ by Dangro -rehut ovat matalasokerisia -ja tärkkelyksisiä. Ameqy by Dangro rehut sisältävät runsaasti hyvin sulavia kuituja sekä omega-3-rasvahappoja, jotka tukevat hevosesi kokonaisvaltaista hyvinvointia – luonnollisesti. Amequ by Dangro rehuilla on erinomainen hinta-laatusuhde. Tutustu myös Amequ by Dangro LAVA hintoihin ja hanki kerralla tallillesi kokonaisia lavoja suosikkirehuasi. Amequ by Dangro Omega-3 -tuotesarja keskittyy hevosten ravitsemuksen tärkeään osa-alueeseen, tarjoten omega-3-rasvahappoja sisältäviä tuotteita. Nämä tuotteet on suunniteltu tukemaan hevosten terveyttä ja hyvinvointia, parantamaan energiatasoja ja tukemaan yleistä kuntoa. Omega-3-rasvahapot ovat tunnettuja niiden monista terveyshyödyistä, mukaan lukien tuki sydän- ja verisuoniterveydelle, tulehduksen vähentäminen ja yleisen terveyden edistäminen. Amequ by Dangro Elixir -sarjan tuotteet on kehitetty yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, ja ne sisältävät huolellisesti valittuja yrttejä. Tämä sarja tarjoaa erilaisia tuotteita, jotka on suunniteltu tukemaan hevosten erityistarpeita, kuten ruoansulatusta, nivelten terveyttä ja yleistä hyvinvointia. Elixir-tuotteiden valikoima sisältää muun muassa tuotteita, jotka keskittyvät elektrolyyttitasapainoon, toksiinien poistoon ja immuunijärjestelmän vahvistamiseen. Sarjan tuotteet ovat testattu laajasti eri hevosilla, mikä takaa niiden tehokkuuden ja turvallisuuden. Tallitukun valikoimassa olevat Amequ by Dangro -tuotteet tarjoavat laajan kirjon vaihtoehtoja hevosten ravitsemukseen. Yli 100 tuotteen valikoima kattaa erilaiset rehut, ravintolisät ja erikoistuotteet, jotka on suunniteltu tukemaan hevosten terveyttä ja hyvinvointia eri tarpeiden mukaan. Valikoimastamme löytyy siis tuotteita niin kilpahevosille kuin harrastushevoselle. Tuotteita on saatavilla ylipainoisille hevosille, aineenvaihduntaongelmista kärsiville hevosille, herkille hevosille sekä erityistarpeita vaativille senioreille, tammoille ja varsille. Tämä monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja hevosten erilaisiin terveydellisiin ja ravitsemuksellisiin tarpeisiin, varmistaen, että jokainen hevonen saa juuri hänelle sopivaa hoitoa ja tukea.